Gostišče Jezero

Gostišče Jezero se nahaja v neposrednji bližini Zbiljskega jezera. V prijetnem ambientu s pogledom na jezersko idilo boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači v intimi ob soju sveč ali pa se poveselili z Vam dragimi prijatelji v večji družbi.

Delovni čas:jezero-6

  • od ponedeljka do sobote: od 11. do 21. ure
  • nedelje in prazniki: od 11. do 20. ure

Kapaciteta:

  • Notranji prostor: 200 sedežev
  • Zunanja terasa: 30 sedežev

Gostišče Jezero svoje goste razvaja tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi jedmi, ki jih srečamo v mednarodni kuhinji. Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse. Ob dobri hrani se prileže tudi dobra kapljica. Izbirali boste lahko med aperitivi, odprtnimi in buteljčnimi vini, degustivi … .

Gostišče Jezero razpolaga s petimi dvoposteljnimi sobami, ki jih krasi panoramski razgled na jezero in objezersko naravo, kjer si lahko spočijete telo in dušo.

Gostišče Jezero je poskrbelo, da imajo gostje, ki pridejo z lastnim prevozom dovolj parkirnih mest, kjer lahko pustijo svojega jeklenega konjička. Parkirnih mest je petdeset v neposrednji bližini gostišča, dodatna parkirišča pa so na zapolago približno 150 metrov od gostišča.