Jedi po izbiri – ala carte
Hladne in tople predjedi:
- Kraški pršut z olivami, Hladna plošča, Šunka z hrenom, domača klobasa z zaseko, tatarski biftek s toastom, hobotnica v solati …
- Praženi jurčki, jurčki z jajcem, jurčki z gorgonzolo, ocvrt sir z tatarskoomako, šampinjoni z gorgonzolo, ocvrti šampinjoni, polži z panceto in maslom, bikovi prašniki …
Juhe in domače jedi
- Goveja juha, juha z jurčki, dnevna juha, bujon juha, zelenjavna juha.
- Ajdovi žganci, telečja obara, belokranjski matevž, Kmečka pojedina za 2 (dve) ali 3 (tri) osebe.
Jedi po naročilu in jedi na žaru
- Telečji, svinjski in puranovi zrezki na naravni, dunajski ali pariški način, z jurčki ali šampinjoni, puranov zrezek z sirom.
Vrtnarski in ljubljanski zrezek, goveji ali žrebičkov biftek obložen z jajcem, z zelenim poprom ali z jurčki, nadevani goveji file z jurčki, čebulna buržola, žrebičkov rostbif z jurčki ali poprom, ocvrt piščanec. - Mešano meso na žaru, svinjski kotlet, svinjska ribica, ražnjiči, rumpsteak, kraški zvitki, goveji in žrebičkov biftek, žrebičkov rostbif.
Ribje jedi
- Veliki in običajni škampi, kovač, romb, zobatec, brancin, orada, morski list, postrv, ribja plošča za dve osebi, lignji na žaru, ocvrti ali nadevani.
Večino ribjih jedi pripravimo na žaru.
Priloge in solate
- Mlad pečen krompir, pražen krompir, pomesfrites, kuhan krompir, riž, zelenjavna priloga, zelenjavni krožnik.
- Solate vseh vrst.
Sladice
- Prekmurska gibanica, sirovi štruklji, tiramisu s smetano, ajdova rezina s hruško, razne palačinke, sadna kupa, sladoledna kupa, casatta, ledena kava, palačinka Jezero, grmada, jagodna kupa.